- abcd efgh ijkl mnop qrst uvwx yz
ذخیره انرژی و زمان با استفاده از PoE
امروزه فن آوری POE با یکپارچه سازی دیتا و پاور بر روی کابل شبکه قدرت انعطاف پذیری بیشتری را در محیط کاری فراهم ساخته است.در واقع تکنولوژی PoE میتواند با ترکیب نمودن پاور مصرفی در زیر ساخت LAN ، برق مصرفی تجهیزات متصل به شبکه مانند تلفنهای IP، دوربینهای تحت شبکه، اکسس پوینتها و .. را تامین نماید. در نتیجه با اضافه نمودن UPS ، کار شما برای یک عملکرد مستمر بهینه سازی میشود و عملا قطعی برق و یا خرابی سیستم بکلی از بین می رود. در واقع تکنولوزی PoE انعطاف پذیری بیشتری را برای پوشش نیازهای رو به رشد در زیر ساخت شبکه به شما می دهد.
مزایا و ویژگیهای PoE
همانند یک تلفن استاندارد که صدا و پاور را روی یک سیم دارد، PoE نیز همان کاربرد و مزایا را برای تجهیزات شبکه اترنت دارد.
سادگی:
PoE ها از همان کابلهای استاندارد Cat 6 و Cat5 استفاده میکنند و برای راه اندازی آنها نیاز به کابلهای خاص دیگری وجود ندارد. همچنین به دلیل کاهش سیم کشی های مربوط به کابل تغذیه، خرابی ها و مسایل مربوط به آن از بین میرود. با وجود تکنولوژی Plug & Play سادگی کار با این دستگاهها بسیار بالا می باشد.
انعطاف پذیری:
با وجود این آپشن که شما میتوانید تجهیزات خود را در هر نقطه ای نصب نمایید، در واقع شما زیر ساخت یک شبکه کاملا انعطاف پذیر را خواهید داشت. با وجود PoEها شما می توانید در هر جایی که نیاز دارید چه خروجی برق داشته باشد و چه نداشته باشد، تجهیزات خود را نصب نمایید .
صرفه جویی:
PoE ها به راحتی در دو مورد صرفه جویی می کنند یکی نصب شبکه و دیگری مدیریت انرژی. اینها شامل تعداد اقلام مصرفی، زمان نصب، هزینه کابل کشی (تا 90%کاهش هزینه ها با حذف سیم کشی و ترمینالهای برق ) و غیره می باشند.
قابلیت اطمینان:
در صورت استفاده همزمان از PoE و UPS در شبکه، اطمینان از برق دستگاههای تحت شبکه بالا میرود و سیستم برای ادامه کار حتی در زمانهای قطع برق کاملا بهینه میشود. به عبارت دیگر در زمانهای قطعی برق، شبکه از کار نمی افتد و نگرانی بابت خرابی تجهیزات به خاطر ولتاژ برق خراب از بین میرود.
اثر بخشی:
اثربخشی تجهیزات متصل با وجود قابلیت خاموش یا ریست کردن از راه دور افزایش می یابد.
لطفاً مقاله "سوئیچ صنعتی چیست؟" را مطالعه بفرمایید.
چگونه یک سوییچ PoE مناسب انتخاب کنیم؟
ارزیابی نیازهای یک شبکه و انتخاب درست یک سوییچ PoE ، به مقدار برق مصرفی دستگاهها و احتمالاتی که در توسعه شبکه وجود دارد بستگی دارد.
زمانی سوییچ، پاور 15.5 وات را روی کابل شبکه انتقال می دهد که دستگاه مورد نظر Power Device (PD) شناسایی شده و قابلیت PoE بودن آن برای سوییچ محرز گردد در غیر اینصورت پاور به صورت اتوماتیک قطع میشود تا به دستگاه مورد نظر آسیبی نرسد. این خود قابلیت دیگری است که خرابی را کاهش می دهد.
برای دستگاههای به اصطلاح Non PoE باید از اسپلیتر استفاده کرد تا تغذیه و دیتای شبکه را از هم جدا کند.
در سیستمهای حفاظتی و امنیتی ، توان 15.5 وات در دوربینهای تحت شبکه و دیگر دستگاههایی که تحت استاندارد IEEE 802.3af هستند مورد استفاده قرار میگیرد. استاندارد دیگر IEEE 802.3at که به PoE+ معروف شده اند، می تواند تا مقدار 25.5 وات را برای تغذیه هیترها و دمنده ها در دوربینهای Out Door مهیا کنند.
انتخاب سوییچ PoE مناسب برای کار می تواند یک چالش جدی باشد. برای مثال PoE هایی که برای کاربردهای VoIP طراحی شده اند شاید نتواند جریان لازم برای راه اندازی یک دوربین را فراهم نماید و یا یک دوربین PTZ و IR نیاز به پاور مصرفی بیشتری نسبت به دوربینهای ساده داشته باشد.
در اینجا تعدادی از مواردی که باید در انتخاب سوییچ مد نظر قرار بدهید اشاره شده است:
• ایا پاور تغذیه در سوییچ برای یک جریان ثابت و رگوله شده طراحی شده است؟
• آیا جریان کافی برای تغذیه دستگاه متصل به آن وجود دارد؟
• آیا یونیت حفاظت در برابر جریان کشی برای هر پورت وجود دارد؟
• آیا جهت برقراری امنیت نرم افزار در سوییچ های مدیریتی امکان آپدیت نرم افزاری وجود دارد؟
• درجه حرارت عملکردی سوییچ چه مقدار می باشد؟
• آیا امکان تشخیص PoE بودن یا نبودن دستگاه به صورت اتوماتیک وجود دارد؟
• آیا امکان اتصال به دستگاههای با توان مصرفی 25.5 وات را دارد؟
• پهنای باند هر پورت چه مقدار است؟ 10/100mbps یا 1000mbps و آیا قابلیت Auto Negotiation برای هر پورت وجود دارد ؟
• آیا قابلیت تشخیص اتوماتیک MDI/MDIX که باعث سادگی در نصب می شود وجود دارد؟
• تغذیه ورودی و نوع آداپتور آن چگونه است؟
• آیا سوییچ برای مواردی از قبیل جریان کشی، افت یا افزایش ولتاژ و بالارفتن دما تجهیز شده است؟
منتظر دیگر مقالات ما در زمینه تجهیزات ارتباطی فیبر نوری و شبکه باشید.